نکاتی در باره میوه ها


 

يک نکته در مورد روش شکستن نارگيل:

 

 

نکاتی در مورد میوه ها

 

 

براي شکستن نارگيل به اين صورت عمل کنيد: ابتدا الياف آنرا کاملاً از نارگيل جدا کنيد، بر روي نارگيل لکه هايي مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنيد و شيره داخل نارگيل را کاملاً از آن خارج کنيد.سپس نارگيل را داخل تابه قرار داده به مدت 30 الي 60 دقيقه گذاشته تا با حرارات ْ350 بپزد بعد از اين زمان بگذاريد تا پوست آن سرد شود. سپس با يک ضربه چکش پوست نارگيل را از آن جدا کنيد.

 

 

چند نکته در مورد گرفتن آب ميوه:

 

در نظر داشته باشيد که وقتي مي خواهيد آب ميوه بگيريد به مقدار مصرف تهيه کنيد. زيرا مثلا اگر آب هويج بماند، تلخ و اگر آب سيب مدتي بماند سياه مي شود.

 

 

پوست کندن گردوي تازه :

 

 

نکاتی در مورد میوه ها

 

 

اگرمي خواهيد پوست گردوي سبز را از آن جدا کنيد و دستتان سياه نشود ، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنيد.

 

 

مغز گردوي سالم :

 

اگر مي خواهيد مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنيد، گردوها را يک شب تمام، داخل آب نمک خيس کنيد، سپس به آرامي پوست آن را شکسته و مغزگردو را بيرون بياوريد.

تشخيص گريپ فورت خوب:از ضخامت و کلفتي پوست گريپ فورت به آبدار بودن يا نبودن آن مي توانيد پي ببريد. براي تشخيص اينکه گريپ فورت ضخيم است يا نازک به انتهاي آن يعني قسمتي که به ساقه مربوط مي شود توجه کنيد. در اين قسمت از گريپ فورت برآمدگي ايجاد شده است و اصولاً ناصاف و پر چين به نظر مي رسد که پوست آن ضخيم است و هر چه پوست گريپ فورت ضخيم تر باشد پر آب تر است.

 

 

تشخيص طالبي رسيده:

 

نکاتی در مورد میوه ها

 

 

دستتان را بر روي پوست طالبي بکشيد اگر زبر بود طالبي رسيده است.

 

 

تشخيص هندوانه رسيده:

 

 

نکاتی در مورد میوه ها

 

 

براي تشخيص هندوانه رسيده مي توانيد از دو روش استفاده کنيد:

1- دو دستتان را در دو طرف هندوانه قرار دهيد، و فشار دهيد اگر صدايي از آن بگوش رسيد هندوانه رسيده است.

منبع:
https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/some-points-about-fruit.html

  انتشار : ۷ دی ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 18

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما